Noticias

Notícia sobre la banda valenciana Vol i el seu Ep ‘Des de les ombres’

Estava prevista la gravació d’aquest EP per al mes de març de l’any 2020 però la pandèmia el va endarrerir com tants altres projectes. Ara per fi tenim amb nosaltres aquest excel-lent nou treball discogràfic de la banda valenciana Vol, formada per Ulisses Calabuig (compositor, veu i guitarra), Kike Serrano (baix), Werner Van Dixhoorn (guitarra) i Miguel Ángel Pérez (bateria).

El seu títol és «Des de les ombres», i en ell s’inclouen cançons que hem vingut anunciant des de fa uns mesos com una versió de «La edad de oro« de La Habitación Roja a la mare llengua del País Valencià o «Són les coses«.

Vol i el seu Ep Des de les ombres

A elles s’uneixen l’instrumental que dóna títol al disc, «Blanc i cristal.li», «Cor meu aguanta» que ha contat amb la participació de Daniel Tormo, i «En el record», aquest últim un luxe, un autèntic himne amb principals influències de Lou Reed i del què hi ha videoclip que podem veure a continuació ací, al Exile Sh Magazine.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Artículos que te pueden interesar

Gira española de Vintage Trouble en Julio.

La banda de Hollywood no sólo aterrizará para tocar en el festival Jazzaldía de Donosti, sino que hará a finales del mes de julio una ..

Gent del Desert amb nou single ‘Les senyoretes de Nadal’

Notícia sobre Gent del Desert i el single 'Les senyoretes de Nadal'

Lucinda tiene nuevo disco bajo el brazo

Será el 5 de Febrero del 2016, por tanto queda nada, un suspiro, y tendremos con nosotros la nueva colección de canciones de una de ..

‘La llum es presenta si la crides’, el nou videoclip de Òscar Briz i presentació a la sala 16 Toneladas 

Notícia sobre Òscar Briz i la seua cançó 'La llum és presenta si la crides'