Noticias

Notícia sobre la banda valenciana Vol i el seu Ep ‘Des de les ombres’

Estava prevista la gravació d’aquest EP per al mes de març de l’any 2020 però la pandèmia el va endarrerir com tants altres projectes. Ara per fi tenim amb nosaltres aquest excel-lent nou treball discogràfic de la banda valenciana Vol, formada per Ulisses Calabuig (compositor, veu i guitarra), Kike Serrano (baix), Werner Van Dixhoorn (guitarra) i Miguel Ángel Pérez (bateria).

El seu títol és «Des de les ombres», i en ell s’inclouen cançons que hem vingut anunciant des de fa uns mesos com una versió de «La edad de oro« de La Habitación Roja a la mare llengua del País Valencià o «Són les coses«.

Vol i el seu Ep Des de les ombres

A elles s’uneixen l’instrumental que dóna títol al disc, «Blanc i cristal.li», «Cor meu aguanta» que ha contat amb la participació de Daniel Tormo, i «En el record», aquest últim un luxe, un autèntic himne amb principals influències de Lou Reed i del què hi ha videoclip que podem veure a continuació ací, al Exile Sh Magazine.

Latest posts by Exile SH Magazine (see all)


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Artículos que te pueden interesar

Ryan Adams anuncia «Live at the Carnegie Hall»

Estamos de enhorabuena, el geniecillo de Jacksonville quiere regalarnos para este veranito una golosina, un bombocito en forma de directo, nada más y nada menos ..

‘Let me know’, el nuevo single de The Smoggers

Noticia sobre The Smoggers y su nuevo single ‘Let me know’, editado con Chaputa Records

Tributo a Jack White

Puede que muchos no le soporten o le menosprecien pero joder, Jack White es todo un geniecillo, claro que a sus sólo 38 años se ..

‘New day’, la nueva canción de Night Beats

Noticia sobre Night Beats y su nueva canción 'New day'