Noticias

Notícia sobre Gent del Desert i el single ‘Se’m dona bé procrastinar’.

Ja tenim noves e interessants notícias de la banda valenciana d’Ontinyent Gent del Desert, després de publicar el single ‘Les senyoretes de Nadal’ i del molt recomanable àlbum Això s’ha d’intentar del 2019.

Es tracta d’un nou single autoeditat que conté ‘Se’m dona bé procrastinar’ ‘Llum freda del matí’, aquesta última és una versió de Todd Rundgren.

Recordem que el grup està format per Jesús Barranco (veu, guitarres acústica i elèctrica, arranjaments, gravació i màster); Miquel Barranco (baix); Ivan Garcia «Léndel» (guitarres elèctrica i acústica); Carlos Vecina (bateria); Paco Rodríguez-Bronchú (trombó i bombardí); Vicent Garcia Barat (saxo alt); Manel Perucho (saxo tenor), amb les les col·laboracions de Isabella Láuzara al violí; Javi Requeneta «Joglar» a la flauta; Xavo Torró com tècnic assistent i Ulisses Calabuig amb la portada.

Gent del Desert Se'm dona bé procrastinar

Ja podem escoltar-les i gaudir-les a continuació açí, a l’Exile SH Magazine.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Artículos que te pueden interesar

The Quireboys
The Quireboys de gira por España en octubre

Noticias: The Quireboys de gira por España en octubre.

Noticias: Datura 4, gira española en octubre.

La banda de Dom Mariani, Datura 4 visitará España el próximo mes de octubre. La formación australiana aprovechará la visita para presentar el tercer disco ..

El álbum póstumo de The Pretty Things: ‘Bare as bone, bright as blood’

El pasado 15 de mayo publicábamos aquí en el Exile SH Magazine la triste noticia del fallecimiento por una complicación de operación en la cadera ..

‘Trick of the light’, nuevo single con videoclip del australiano Bryan Estepa

Ya tenemos el nuevo single del australiano Bryan Estepa, quien además de la composición y de la voz principal se ha encargado de la guitarra, ..