Noticias

Òscar Briz presentarà avui dissabte el seu disc “Amor & Psicodèlia en temps de virus” al Teatre del Raval Gandia a les 19h00. Concert que forma part del ja veterà festival Hostes de LaCasaCalba que aquest difícil any no ha parat la seva activitat, tot sigui dit, fruit de la feina ben feta com sol ser habitual. 

Aquesta obra va ser una de les destacades en aquest exili musical la temporada passada i de nou recomanem que no vos la perdeu si encara no l’haveu escoltat. Tot i que millor el directe, que segons diuen els testimonis que acudiren a la seva presentació en La Casa de la Cultura de L’Alcúdia, la posada en escena promet un espectacle sonor intens i vibrant amb progressions instrumentals expansives de gran qualitat. I per suposat una nova oportunitat per a escoltar algunes de les cançons del seu cançoner que ja és mític.

Una molt bona oportunitat per a comprovar també que la música en directe pot dur-se a terme amb la màxima seguretat higiènica com ja ve demostrant el Teatre del Raval en aquests últims temps. Tot el nostre suport a propostes com aquesta que ara més que mai demostren la vàlua de l’art, la música, i com no, l’amor i la psicodèlia. 

Venda d’entrades: https://teatreravalgandia.org/entrades/

Resenya del disc: http://www.exileshmagazine.com/2020/11/oscar-briz-amor-psicodelia-en-temps-de.html

Una mostra:

(crèdits al peu del vídeo.)

Òscar Briz – Júpiter & Ío from Serge Ferragud on Vimeo.

Enregistrat a la Casa de la Cultura de L’Alcúdia, el 27 novembre de 2020.
Òscar Briz: Veu i guitarres
Sílvia Martí: Veu i percusions
Xavier Alamán: Veu i baix
Miguel Caballero: Teclats
Kike Pons: Guitarres
So del directe: Bernat Pellisser
Remescla àudio, gravació i edició vídeo: Serge Ferragud
Iluminació: Salva Candel


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Artículos que te pueden interesar

Amor & Psicodèlia en temps de virus. Òscar Briz enceta el verkami per al seu proper disc.

Per a tot aquell neòfit que s'acosti per aquest indret i no sàpiga qui és el músic i artista Òscar Briz, només puc dir que ..

Òscar Briz – Amor & Psicodèlia en temps de virus (2020)

...ofereix una ampla varietat de registres i estils, eclèctic com ell sol, però tot baix el paraigües d'una producció amb presència de teclats i sintetitzadors ..

‘That old feeling’ – Òscar Briz, Lucas Ibañez, Amadeu Adell y Felip Santandreu

El incombustible y reconocido cantautor valenciano de L'Alcudia Òscar Briz se prodiga en distintos estilos musicales, dependiendo de cada proyecto y de sus acompañantes. Junto ..

Òscar Briz – El soroll del nostre pas (EP) (2019)

 ...la raíz, la pura cepa que se halla en el pasado compartido, en nuestra historia personal, en aquellos discos de vinilo, en aquellas cintas de ..