Noticias

Notícia sobre Carcoma i el seu single ‘A la vora del Montgó’.

Durant el mes de gener passat vam informar del retorn de Carcoma, la rocanrolera banda alacantina de Gata de Gorgos, amb una nova composició de Vicent Pedrós Segarra i Juanvi Pedro Gilabert, que portava per títol «Escapa», on mostraven la repulsa cap a la violència masclista com un dels pitjors càncers de la nostra societat.

Ara tornen amb altre single que anticipa proper àlbum i que ha estat gravat, barrejat i masteritzat per Rafa Esplugues en On Tracks Estudio. La cancçó es diu ‘A la vora del Montgó’ i com diuen, «és un sentit homenatge als nostres pobles, a la nostra gent i a la nostra terra; sempre amb la imponent figura del Montgó de fons. I está dedicada a tots els que estimeu la terreta, especialment als que heu crescut en ella.»

carcoma a la vora del montgo

Ja podem escoltar-la i gaudir del vídeo realitzat per María Signes Torres a continuació ací, a l’Exile SH Magazine.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Artículos que te pueden interesar

Petty resucita a Mudcrutch

Tom Petty, el rubio más famoso de Florida, ha decidido darle un descanso a los rompecorazones y resucitar a su banda Mudcrutch con quienes no ..

‘San Valero’ de Don Joaquín se presentará en el George Best Club

El excelente debut de Don Joaquín, proyecto musical más personal y nombre artístico de Ximo Cardona, se presentará en el George Best Club de Valencia ..

Homegrown, el doloroso disco perdido de Neil Young

Corría el año 74. Sí ha llovido mucho desde entonces. Neil Young ya era un grande sin discusión y "On the Beach" era su última ..