Noticias

Per a tot aquell neòfit que s’acosti per aquest indret i no sàpiga qui és el músic i artista Òscar Briz, només puc dir que tal vegada és un dels artistes més importants del País Valencià, més de 20 anys de carrera discogràfica, reconeixements arreu de l’estat i onze discs al seu nom avalen aquesta afirmació.
Així doncs els afortunats que seguim la seva carrera musical, que no som pocs, avui estem d’enhorabona perquè s’enceta la campanya de micro-mecenatge per al proper disc amb el títol Amor & Psicodèlia en temps de virus. Segons conta el propi artista:

…podria catalogar-se d’obra conceptual al voltant dels temes que inicien el seu titol. En gran mesura, les lletres canten experiències d’exploració psicodèlica i diferents aspectes del que entenem per amor. Van ser treballades en un context de confinament solitari al paratge on visc i un peculiar però no per això menys dolorós trencament vital.

Entre altres opcions com la descàrrega digital i l’edició en compact disc, aquest treball previst per a desembre tindrà també la seva versió en vinil amb un disseny exquisit, dues obres de la reconeguda pintora Nicoletta Tomás Caravia. Podeu i vos animem a que trobeu  més informació i detalls seguint l’enllaç de baix.
Només afegir que en aquest temps de grans corporacions, plataformes digitals de gran popularitat i un ínfim rèdit per als artistes, des de l’Exile vos animem a trencar la roda imposada participant en petits projectes que al capdavall asseguren una major substància, i si a més podem fer ús d’altres llengües tan oficials i tan vàlides com la que més, doncs millor. Així doncs tot el nostre suport per a aquest Verkami que promet estones de bona música en la que tal vegada siga una de les obres destacades de la temporada. No s’ho podeu perdre: Amor & Psicodèlia en temps de virus.
+info:

Últimos artículos de Exile SH Magazine (ver todos)


3 respuestas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Artículos que te pueden interesar

Amor i psicodèlia amb Òscar Briz (crònica concert 16 Toneladas, 5-6-2021)

Oscar Briz. Crónica concierto en 16 Toneladas (5-6-2021). Amor i psicodèlia.

‘That old feeling’ – Òscar Briz, Lucas Ibañez, Amadeu Adell y Felip Santandreu

El incombustible y reconocido cantautor valenciano de L'Alcudia Òscar Briz se prodiga en distintos estilos musicales, dependiendo de cada proyecto y de sus acompañantes. Junto ..

Sertucha - Horizonte
Ya está disponible en pre-order ‘Horizonte’, el nuevo disco de Sertucha

Noticias: Ya podemos reservar el disco del músico Aritz Sertucha con textos de Kepa Arbizu

Charlie Sutton Flat Rock River
Charlie Sutton publicará EP en Febrero 2022

Ocho nuevas canciones para el próximo EP de Charlie Sutton vía Chuckwagon Records acompañado con un maravilloso single de adelanto.