Noticias

Notícia sobre la banda valenciana Vol i el seu Ep ‘Des de les ombres’

Estava prevista la gravació d’aquest EP per al mes de març de l’any 2020 però la pandèmia el va endarrerir com tants altres projectes. Ara per fi tenim amb nosaltres aquest excel-lent nou treball discogràfic de la banda valenciana Vol, formada per Ulisses Calabuig (compositor, veu i guitarra), Kike Serrano (baix), Werner Van Dixhoorn (guitarra) i Miguel Ángel Pérez (bateria).

El seu títol és «Des de les ombres», i en ell s’inclouen cançons que hem vingut anunciant des de fa uns mesos com una versió de «La edad de oro« de La Habitación Roja a la mare llengua del País Valencià o «Són les coses«.

Vol i el seu Ep Des de les ombres

A elles s’uneixen l’instrumental que dóna títol al disc, «Blanc i cristal.li», «Cor meu aguanta» que ha contat amb la participació de Daniel Tormo, i «En el record», aquest últim un luxe, un autèntic himne amb principals influències de Lou Reed i del què hi ha videoclip que podem veure a continuació ací, al Exile Sh Magazine.

Latest posts by Exile SH Magazine (see all)


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Artículos que te pueden interesar

Ray Davies actuará en Cartagena el 20 de julio

  Será en el Auditorio Parque Torres de Cartagena, dentro del marco de su festival La Mar de Músicas donde aparecerá Ray Davies junto a ..

Howe Gelb, inminente gira española

Ese pedazo de disco del 2013 de Howe Gelb se podrá disfrutar por la península el próximo mes de Abril. Una oportunidad única de escuchar ..

«Five Years», nueva BoxSet de David Bowie

Llegará el 25 de Septiembre bajo el nombre de "David Bowie Five Years 1969 – 1973" y será editado por Parlophone en diferentes formatos: 12Cds ..

Liburuak
Liburuak publica su primer libro: ‘Donde ni el diablo se queda, recorriendo el sur con Drive-By Truckers»

Noticias: Nace Liburuak, una nueva editorial, con un libro sobre Drive-By Truckers