Noticias

Notícia sobre la banda valenciana Vol i el seu Ep ‘Des de les ombres’

Estava prevista la gravació d’aquest EP per al mes de març de l’any 2020 però la pandèmia el va endarrerir com tants altres projectes. Ara per fi tenim amb nosaltres aquest excel-lent nou treball discogràfic de la banda valenciana Vol, formada per Ulisses Calabuig (compositor, veu i guitarra), Kike Serrano (baix), Werner Van Dixhoorn (guitarra) i Miguel Ángel Pérez (bateria).

El seu títol és “Des de les ombres”, i en ell s’inclouen cançons que hem vingut anunciant des de fa uns mesos com una versió deLa edad de oro de La Habitación Roja a la mare llengua del País Valencià oSón les coses.

Vol i el seu Ep Des de les ombres

A elles s’uneixen l’instrumental que dóna títol al disc, “Blanc i cristal.li”, “Cor meu aguanta” que ha contat amb la participació de Daniel Tormo, i “En el record”, aquest últim un luxe, un autèntic himne amb principals influències de Lou Reed i del què hi ha videoclip que podem veure a continuació ací, al Exile Sh Magazine.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Artículos que te pueden interesar

‘Forever in sunset’ sirve para anunciar nuevo álbum de Ezra Furman

Noticia sobre Ezra Furman y el single ‘Forever in sunset’, primer adelanto del próximo álbum “All of Us Flames”.

20 años de ‘Música celestial’ de Lapido + novedades. Podcast

Podcast sobre Jose Ignacio Lapido y su ‘Música celestial’ más novedades discográficas de Luis Vil, Los Eternos, Garbayo y Vol.

‘L’Edat d’Or’, nueva canción y vídeo de Vol, versión de LHR

Era la última canción que tenía pensado publicar el grupo valenciano Vol antes del esperado nuevo álbum, pero la pandemia, los confinamientos y las restricciones ..

‘Barrun barrukuk’, nuevo single de Piztiak

Noticia sobre Piztiak y el single ‘Barrun Barrukuk’, perteneciente al álbum ‘XXX’.