Noticias

Per a tot aquell neòfit que s’acosti per aquest indret i no sàpiga qui és el músic i artista Òscar Briz, només puc dir que tal vegada és un dels artistes més importants del País Valencià, més de 20 anys de carrera discogràfica, reconeixements arreu de l’estat i onze discs al seu nom avalen aquesta afirmació.
Així doncs els afortunats que seguim la seva carrera musical, que no som pocs, avui estem d’enhorabona perquè s’enceta la campanya de micro-mecenatge per al proper disc amb el títol Amor & Psicodèlia en temps de virus. Segons conta el propi artista:

…podria catalogar-se d’obra conceptual al voltant dels temes que inicien el seu titol. En gran mesura, les lletres canten experiències d’exploració psicodèlica i diferents aspectes del que entenem per amor. Van ser treballades en un context de confinament solitari al paratge on visc i un peculiar però no per això menys dolorós trencament vital.

Entre altres opcions com la descàrrega digital i l’edició en compact disc, aquest treball previst per a desembre tindrà també la seva versió en vinil amb un disseny exquisit, dues obres de la reconeguda pintora Nicoletta Tomás Caravia. Podeu i vos animem a que trobeu  més informació i detalls seguint l’enllaç de baix.
Només afegir que en aquest temps de grans corporacions, plataformes digitals de gran popularitat i un ínfim rèdit per als artistes, des de l’Exile vos animem a trencar la roda imposada participant en petits projectes que al capdavall asseguren una major substància, i si a més podem fer ús d’altres llengües tan oficials i tan vàlides com la que més, doncs millor. Així doncs tot el nostre suport per a aquest Verkami que promet estones de bona música en la que tal vegada siga una de les obres destacades de la temporada. No s’ho podeu perdre: Amor & Psicodèlia en temps de virus.
+info:


3 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Artículos que te pueden interesar

Band of Horses estrenan ‘Lights’, tercer adelanto del inminente nuevo álbum

Noticia sobre Band of Horses y su canción 'Lights', tercer single del nuevo álbum “Things are Great”.

Se publica la novela Morrison Hotel en conmemoración del cincuenta aniversario del mítico disco de The Doors

Con motivo del cincuenta aniversario de la publicación del disco "Morrison Hotel" de la banda californiana The Doors. Este otoño se pone a la venta "La novela gráfica Morrison ..

Gira veraniega de Mike Farris por las Españas, Hallelujah!

Su disco SHINE FOR ALL THE PEOPLE fue como un regalo inesperado en aquel 2014. Ahora Farris confirma su visita este verano por la Península. Cita ..

Travis y Razorlight se apuntan al FIB 2014

Se va completando el cartel del FIB del 2014. Travis y Razorlight son las últimas incorporaciones de postín para un festival que confirma que su ..