Noticias

Notícia sobre Oscar Peris i el single ‘Caoba africana’ de proper àlbum.

Ja tenim altra cançó del jove cantautor valencià Oscar Peris que formarà part del nou disc desprès que el 5 de febrer va llançar el single «Sol d’hivern» i la seua versió en anglès «Winter Sun Blues». Es tracta de ‘Caoba africana’ i també formarà part de l’esmentat disc.

Recordem que serà el quart àlbum del de Llaurí, qui segueix assentant-se com un dels més interessants cantautors dylanians a la mare llengua dels valencians, després dels molt recomanables discos ►«Zero per infinit»◄, ►«Nascut per aprendre»◄ i «Latitud 39».

caoba africana

Ja podem escoltar i gaudir la nova cançó, una gran melodia contra les injusticies i els abusos de poder. A continuació, a l’Exile SH Magazine.


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Artículos que te pueden interesar

‘Mirror Mirror’, nuevo single de The Gulps

Noticia sobre The Gulps y el single ‘Mirror Mirror’.

Más detalles sobre «A kind revolution» de Paul Weller

Avanzamos la llegada del disco en el Exilio, y ahora confirmamos fecha: 12 de Mayo; confirmamos colaboradores: Robert Wyatt, Boy George, Madeline Bell, PP Arnold, Josh ..

Nueva gira de Young Fresh Fellows

La mítica banda americana vuelve a España. El ilustre Scott McCaughey (voz/guitarra) con Kurt Bloch (guitarra), Jim Sangster (bajo) y Tad Hutchison (batería) presentarán nuevo ..

‘Sailing Days’, nuevo single de Steven Munar and The Miracle Band

Noticia sobre Steven Munar & The Miracle Band y la nueva canción 'Sailing Days'.