Noticias

Notícia sobre Òscar Briz i la seua cançó ‘La llum és presenta si la crides’

Ens complau informar que, entre la nostra selecció de notícies que considerem importants, tenim un nou videoclip d’el cantant valencià de l’Alcúdia Oscar Briz.

Ha estat dut a terme pel realitzador Daniel Iturbe. La cançó «La llum és presenta si la crides» és un clar homenatge als inoblidables Smiths, i va ser inclosa en el seu més recent treball «Amor i psicodèlia en temps de virus», tan recomanat i ressenyat en aquesta revista per (punxar aquí per llegir-la). 

Òscar Briz i la seua cançó La llum és presenta si la crides

Al curs de la presentació del disc el 5 de juny a la sala valenciana 16 Toneladas es projectarà el vídeo després de les cançons del teloner Òscar Peris. Link aquí per les entrades: https://movingtickets.com/detalle/Entradas-Oscar-Briz-en-concierto-en-Valencia/

Ja podem visionar el clip i escoltar la deliciosa cançó a continuació ací, al Exile SH Magazine.

Por


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Artículos que te pueden interesar

Òscar Briz – Amor & Psicodèlia en temps de virus (2020)

...ofereix una ampla varietat de registres i estils, eclèctic com ell sol, però tot baix el paraigües d'una producció amb presència de teclats i sintetitzadors ..

Òscar Briz – El soroll del nostre pas (EP) (2019)

 ...la raíz, la pura cepa que se halla en el pasado compartido, en nuestra historia personal, en aquellos discos de vinilo, en aquellas cintas de ..

‘That old feeling’ – Òscar Briz, Lucas Ibañez, Amadeu Adell y Felip Santandreu

El incombustible y reconocido cantautor valenciano de L'Alcudia Òscar Briz se prodiga en distintos estilos musicales, dependiendo de cada proyecto y de sus acompañantes. Junto ..

Adiós a Pat Fish de The Jazz Butcher

Noticia sobre el fallecimiento de Pat Fish de The Jazz Butcher.