SUAU comencen a rodar (2023)

Críticas Discos

Presentem «El teu llenguatge», el primer vídeo clip de SUAU

Un plaer poder anunciar el nou grup SUAU, format per Álex Íñigo, veu principal i guitarra; Ferran Fluixà, percussió; Miquel Garés, guitarra; i José Miguel Peñacoba. Un grup que comença a rodar amb un EP o un mini-LP més bé, amb 5 cançons.

Al voltant de les cançons composades per Àlex Íñigo, la resta del grup construeix un coixí sonor que explica molt bé el perquè del nom del grup. Tot i que seria difícil descriure’ls, podria dir que si t’agrada la música de sempre, la bona música de l’època daurada del soft-rock, aquest disc t’agradarà.

Portada del 1er disc de SUAU

Amb base de música americana del folk, al blues i al soul, arrodonida amb melodia d’elegància britànica i esperit de rock clàssic. Mitjos temps i balades agradables amb una profunditat lírica que mira cap endins i que inspira positivitat inclús quan la malenconia és protagonista. Proveu amb El teu llenguatge de la que presentem el seu vídeo clip. Ací hi ha cançons realment bones, com la també favorita La llum, encisadora, t’envolta. O el diàleg entre veu i guitarra en la cançó Quan ix el sol. Cançons que parlen de recuperar anhels perduts, amb desitjos de plenitud, missatges escrits amb ànima d’esperit lliure, bondadós i d’esperança ferma.

Aquestes tonades amb base acústica i arranjaments de banda de rock, venen amb una producció treballada i amb molts detalls. Al capdavall, qualsevol que tinga un mínim de gust i cert bagatge escoltant música, trobarà influències diverses i segurament diferents i totes poden ser certes.

El millor és que pareu a escoltar amb deteniment aquestes cançons escrites amb el cor, i que deixeu que creixen i és facin grans a poc a poc (link: spotify).

Crec que anem a veure a SUAU més vegades en aquest espai musical sense cap dubte, doncs és una alegria que un nou grup amb la sensibilitat de SUAU comence a rodar. Molt recomanables.

Segueix-los a la seva web: https://www.suaumusic.com/ i a les seves xarxes: https://www.facebook.com/suauvalencia. En breu anunciaran els seus primers directes.

Latest posts by Chals Roig (see all)


2 comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Artículos que te pueden interesar